4 redenen om een labelprinter te kopen

en waar moet je dan op letten?

Je ziet een hoop reclame voorbij komen voor printers, printertjes, labelprinters enz. Je ziet door de bomen het bos niet meer en vraagt je af wat je überhaupt met zo’n ding zou moeten.

Voor mij kwam het voort uit een filmpje wat mijn moeder liet zien. Ik geloof dat ze het op pinterest voorbij zag komen. Het was een filmpje van een klein printertje waar een mooie sticker uitgerold kwam. Mijn gadget-hart begon wel sneller te kloppen en ik kon het niet laten om op onderzoek uit te gaan.

Dan kom ik meteen bij de eerste reden: Het is gewoon een super leuke gadget! Welke printer je ook kiest, het is veelzijdig en je kunt het voor veel doeleinden gebruiken. Een leuk hebbeding dus.

Ik begon dus met het aanschaffen van een thermische mini printer (de Phomemo M02s). Zo maakte ik kennis met het thermisch printen, de vele mogelijkheden en het merk. Ik werd nieuwsgierig naar een nieuw model labelprinter, de Phomemo D30. En daar wil ik het verder over hebben: een labelprinter.

Dan komen we op de tweede reden en tevens de reden waarom ik ook nog voor een labelprinter koos: je hebt kant en klare labels, met mooie plaatjes of kleuren voor het labelen van de spullen van de kinderen. Hoe mooi is het als je de schoolspullen, gymschoenen, sportspullen en andere zaken snel en mooi kan voorzien van de naam van je kind? Wellicht helpt het je kind zelfs om wat zuiniger te zijn op zijn/haar spullen. Ik word er de volgende keer in ieder geval heel blij van als mijn kind weer eigen bord, bestek en beker voorzien van naam, moet meenemen naar school voor het schoolontbijt.

En als ik zeg kinderen, dan weten de meeste mensen wel dat bij het hebben van kinderen ook het hebben van veel spullen komt kijken. Het is me de laatste jaren niet goed gelukt om het huis goed op te ruimen en alles een plekje te geven, maar nu de kinderen ouder worden (lees: beiden naar school gaan en ook kunnen spelen zonder mama) kom ik er eindelijk aan toe om het huis eens grondig op te ruimen. Ik maak er ook wel echt de tijd voor, want MAN.. wat word ik een stuk gemotiveerder om op te ruimen door de komst van series van Marie Kondo en The Home Edit! Vooral de dames van de THE zweren bij het labelen van alles wat je hebt.

Dat is dus een derde reden om een labelprinter aan te schaffen; het maakt het opruimen en organiseren een stuk aangenamer. Het gaat niet alleen een stuk sneller, het ziet er ook meteen mooi en netjes uit.

Creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen.

Onbekend

Tot slot is er nog een vierde reden waarom het gewoon leuk is om een labelprinter te hebben. Zeker voor creatieve mensen: je kunt er ook heel veel creatiefs mee zoals het vullen van je bullet journal. Denk maar aan de dagen van de week op een mooi labeltje of als je niet van bullet journalen houdt kun je het ook gebruiken om een kaart of brief te voorzien van een mooie boodschap of als sluitzegel op de envelop. Mocht dat ook niks voor je zijn dan is het natuurlijk altijd nog handig om je creatieve zaken mee te ordenen, want ik weet zoals geen ander: creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen.

En dat gezegd hebbende, ik ga maar weer eens een stukje breien. Hopelijk heb je wat aan mijn enthousiasme in bovenstaand stukje tekst gehad. Als je nog vragen hebt, laat ze dan hieronder achter.

klik op de video om te zien wat er mogelijk is met de labelprinter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *