Wel of niet goede voornemens?

Of je nu wel of niet goede voornemens hebt, een aantal fijne zaken voor het nieuwe jaar zet ik even op een rijtje.

Op zich ben ik niet zo van de goede voornemens, maar dan bedoel ik vooral dat ik ze niet perse “uitstel” tot 1 januari. Ik doe heus wel aan goede voornemens; gezonder eten, 10.000 stappen per dag, of wat voor ‘Challenge’ mijn horloge nu weer bedacht heeft, meer tijd voor mezelf en mijn hobby’s, het huis nu eens ècht opruimen enz.

Gezonder eten en meer bewegen zul je zelf moeten doen, daar heb ik zelf al moeite genoeg mee, dus daarvoor moet je niet bij mij aankloppen. “Mij niet bellen!”

Voor meer relax tijd voor jezelf heb ik wel een tip of twee. Ontspan lekker met een oogmasker, hoeft niet lang te duren, er zit weinig voorbereiding aan en met deze gepersonaliseerde versie ben je ook nog duurzaam bezig, want je kunt hem steeds weer opnieuw gebruiken.

Maak het dan nog even af met een heerlijke olie van Sabine (volg haar op Instagram @by_sabine)

Tijd voor hobby, bullet journal of iets anders op papier? Dan kun je deze printer goed gebruiken en voor het ordenen van je huis eigenlijk ook

Phomemo M02 Pro

Wat je goede voornemens ook zijn; weet dat alle beetjes helpen, het nooit te laat is om er mee te beginnen en als het even niet ging kun je gewoon de draad weer oppakken.

Een heel fijn 2022 van mij!

Groetjes, Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *