Bedank je juf of meester

Ook iets leuks voor de juf

Natuurlijk is het ook leuk om iets blijvends te maken voor de juf. Aangezien ik graag haak en genoeg garen in huis heb, vond ik het leuk om iets te bedenken wat ik kon haken en waar de juf ook nog iets aan heeft. Zo bedacht ik dat een wattenschijfje wel een gezellig en duurzaam cadeautje zou zijn.

Ik zag al verschillende wattenschijfjes voorbij komen op pinterest, maar ook op Garnstudio stonden al patronen.

Ik heb mijn eigen patroon bedacht, omdat ik dan geen rekening hoefde te houden met de dikte van het garen bij het patroon. Ik koos voor katoen met de naam ‘Paris’ van Garnstudio. Dit is een fijn katoen waar ik veel kleuren van heb liggen en je kunt het dus goed uitwassen in de wasmachine. Wel zo handig voor een duurzaam make-up schijfje. 🙂

Hieronder kun je mijn video bekijken met de uitleg. Veel plezier met maken en met geven! Laat het me weten of je ze ook maakt, ik ben heel benieuwd.

2 reacties

    1. Hoi Claudia, wat leuk om te lezen!
      Fijn dat je het ook leuk vond om te maken (en vast ook om te geven).

      Groetjes, Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *