Retourbeleid

Retour

Alleen producten die op geen enkele wijzen gepersonaliseerd zijn mogen retour worden gestuurd binnen het officiële zichttermijn van 14 dagen. 

Om in aanmerking te komen voor een retour moet het product ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin het is ontvangen. Het moet ook nog in de originele verpakking zitten.

Alleen producten met reguliere prijzen komen in aanmerking voor retour. Prijzen in de aanbieding komen niet in aanmerking voor geldteruggave.

Om uw retour te kunnen voltooien dient u een bewijs van aankoop te overleggen.

Er zijn situaties waarin er alleen gedeeltelijk geldteruggave kan worden gedaan.

Elk product niet in zijn originele conditie, beschadigd is of onderdelen mist niet veroorzaakt door onze fout. Elk product dat niet is teruggestuurd binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst.

Wanneer uw teruggezonden product is ontvangen en geïnspecteerd, zal u een email ontvangen om aan te geven dat uw teruggezonden product is ontvangen. Daarmee ontvangt u ook de goedkeuring of afkeuring voor geldteruggave.

Als u bent goedgekeurd, dan zal uw geldteruggave in proces worden gebracht, en het krediet zal automatisch worden teruggestort op uw voor betaling gebruikte bankrekening of andere origineel gebruikte methode van betaling, binnen enkele dagen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten voor het retour sturen van het product. Verzendkosten vallen niet onder terugbetaling. Als u een terugbetaling ontvangt dan zullen de verzendkosten afgetrokken worden van uw terugbetaling.