Portemonneetje van SnapPap met KAMsnaps

Vandaag een youtube filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe je een portemonneetje maakt met SnapPap.

SnapPap is een soort papier met het uiterlijk van stug leer. Je kunt het zelfs wassen!! Het leek me leuk om er een klein portemonneetje mee te maken om geld of een cadeaukaart in te doen voor een verjaardag.

In de video laat ik zien hoe je eerst het sjabloon knipt uit SnapPap, daarna zet je er KAMsnaps op (de leuke gekleurde drukkertjes) en vervolgens laat ik zien hoe je de zijkant dichtstikt. Het sjabloon kun je hieronder downloaden om je eigen portemonneetje te maken! Veel succes!

Aan het einde van de video bedankt ik mijn abonnees met een giveaway… 

… wil je ook kans maken op de spulletjes op de (rechter) foto hierboven?… 

  • Like de video
  • zorg dat je abonnee bent
  • geef in een reactie onder de video aan waarvan jij nog graag een video wilt zien van mij! 

(Je kunt ook meedoen via instagram) actie loopt tot eind aug 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *