Warm en snel babydekentje (deel 1)

warm en snel babydekentje

Vandaag een video online gezet van een leuk babydekentje wat snel klaar kan zijn.

Ik gebruikte dik garen (Eskimo en Andes) van Drops. Ook het patroon is van Garnstudio. Het komt eigenlijk van roze sloffen die ik eens maakte “Lemon twist” (op de site zijn ze geel).

Ik had deze al eens voor mijn zoontje gemaakt, ik wilde een dekentje maken wat snel klaar kon zijn (nesteldrang) en dit garen had ik nog liggen en was lekker warm en dik. Het patroon van de sloffen vond ik zo mooi dat ik het in dit dekentje heb verwerkt. Het is dus totaal niet mijn idee!! dat wil ik maar even gezegd hebben.

In de video laat ik zien hoe ik het patroon verwerkt heb tot dekentje. Ik maakte het dekentje uit deze video als kraamcadeautje voor onze “oude” buren, dat hadden de lieve mensen wel verdiend!:-)

Veel kijkplezier! Volgende keer deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *