Een (strand)tas voor de bruid

Ik had vooraf al meegekregen en bedacht dat ik toch echt een tas nodig zou hebben voor bijvoorbeeld mijn omslagdoek, wat drinken, zakdoekjes, make-up enz. En alsof ik nog niet genoeg te maken had (versiering, bedankjes, cake, taart enz) 😀 wilde ik ook een tas maken voor mezelf. Hij was heel makkelijk op de bruiloft en op vakantie gebruikte ik hem als strandtas. Heerlijke vakantie trouwens 🙂

(strand)tas bruid

Voor de getuigen maakte ik ook een tas met wat kleinigheidjes erin. Deze maakte ik van ongebleekt katoen en daar schreef ik “maid of honor” en “best man” op.

Waarmee ik dit erop geschreven heb? gewoon met acrylverf van de action. Daarna even strijken zodat het wat beter blijft zitten (las ik ergens).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *