Creakevertjes musthaves voor de feestdagen!

Tips voor leuke cadeaus voor creatievelingen.

Boeken zijn altijd goed, maar kies voor een echte haakster voor de wannahave van dit jaar; het boek van Bobbi Eden “iedereen kan haken”. Het is een leuk boekje met een aantal duidelijke patronen voor het haken van amigurumi (ukkepukkies).

Voor het haken van grotere zaken voor het interieur kies je voor het boek “kabels en structuren haken” van Leonie Schellingerhout. Echt mooie patronen en een goede uitdaging om eens kabels te haken.

Voor de jonge, beginnende hakers (of (groot)ouders die willen helpen) is het boek van Joep van Damme “Haken met Joep” heel stoer. Vlot leuke accessoires haken met dik garen en dikke naalden.

Is de creatieveling op je lootje meer van het breien? Kies dan voor het boek van de Zeeman  “16 haak- en breiwerken” met een paar lekkere bollen “julia” ook van de Zeeman. In het boek staan leuke, veelzijdige projecten en het garen kan ook echt voor meerdere projecten gebruikt worden en heeft een mooi prijsje. Ook de kritische garen-kiezer, die van de natuurlijke garens houdt wordt blij van dit garen (zoals ik).

Liever iets kleins geven?

Ik heb nog een leuke, dikke haaknaald, kabelnaalden (voor breien), steekmarkeerders (altijd handig) en een toerenteller (of stekenteller) aan mijn shop toegevoegd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *