Dikke deken CAL deel 8

Dit is deel 8 van de dikke deken CAL.
“Waah!… deze keer de waaiersteek!
Toer 1: Begin met een nieuwe kleur, haak 4 lossen, keer het werk en haak een stokje in de vierde steek van de vorige toer. *Haak 3 lossen en haak een stokje in dezelfde steek als het vorige stokje. Haak 1 losse, sla 4 steken over en haak een stokje*. Herhaal van *-* tot het einde van de toer. Eindig met een stokje in de laatste steek van de vorige toer.
Toer 2: Haak drie lossen, keer het werk, haak 7 stokjes tussen het 2-stokjes-groepje van de vorige toer. Herhaal dit tot het einde van de toer en sluit af met een stokje in de 3e losse van de vorige toer.
Toer 3: Eigenlijk hetzelfde als toer 1. Haak 4 lossen, *haak een stokje in het middelste stokje van het 7-stokjes-groepje van de vorige toer, haak 3 lossen, haak nog een stokje in dezelfde steek, haak 1 losse*. Herhaal van *-* tot het einde van de toer.

Herhaal toer 2 en 3 nog 3 keer. Wissel elke 2 toeren van kleur. (of wat je zelf mooi vindt natuurlijk).

Ik heb gehaakt:
twee toeren met: creme 0100
twee toeren met: lichtblauw 8112
twee toeren met: grijs 9015
twee toeren met: blauw 6295

waaiermet
Bekijk ook mijn video met de volledige uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *